Hae töihin

Nopean kasvun myötä etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tiimin jäseniä erilaisiin tehtäviin. Työ meillä voi olla työskentelyä ravintolan keittiössä tai salissa, myyntipalvelussa, catering-toiminnoissa tai asiantuntijana viinien tai baarituotteiden parissa. Huolimatta siitä työskenteletkö apulaisen roolissa vai haastavissa päällikön tehtävissä, teemme aina tiiminä töitä yhteisen päämäärämme eteen: haluamme tarjota asiakkaillemme jakamisen arvoisia ravintolaelämyksiä.

Konseptimme kulmakivenä on siis sosiaalinen syöminen ja ravintolaelämyksen jakaminen ystävien, perheen tai liikekumppaneiden kesken. Lisäksi teemme paljon töitä luodaksemme asiakkaillemme jatkuvasti uusia, ennen kokemattomia ja kokonaisvaltaisia ravintolaelämyksiä. Tästä syystä panostamme paljon uusien reseptien ja konseptien kehittämiseen. Näin ollen odotamme myös henkilökunnaltamme sekä tiimityöskentelytaitoja, että innokkuutta kehittää ja kehittyä. Sitoutuneet alan ammattilaiset ovatkin luoneet meillä itselleen upeita urapolkuja!

Työnantajana tavoitteenamme on luoda rohkaiseva ja kannustava työympäristö, jossa jokaisen työntekijämme ammattitaito kasvaa ja kaikki tekeminen tapahtuu ammattiylpeydellä. Tarjoamme henkilökunnallemme paljon myös erilaisia etuja, mukaan lukien virkistyssetelit, kattavat työterveyspalvelut yksityissairaalassa, vakuutukset hoitokulukorvauksin, sekä laajat vapaa-ajan vakuutukset. Ja mikä parasta, työntekijämme herkuttelevat ravintoloissamme huomattavasti edullisemmin ja nauttivat eduista myös erilaisissa majoitus- ja liikuntapalveluissa. Merkittävimpänä etuna pidämme kuitenkin kaikkien tiimiimme kuuluvien mahdollisuutta osallistua erilaisiin koulutuksiin ja kehittää näin ammattiosaamistaan entisestään.

Mikäli siis tiimimme kuulostaa sellaiselle, jonka koet sopivasi juuri sinulle ja jossa uskot voivasi kehittyä kohti omia uratavoitteitasi, jätäthän meille pikaisesti hakemuksesi TÄÄLLÄ. Haun voit suunnata joko tiettyihin työtehtäviin (keittiö, sali, myyntipalvelu, hallinto) ja/tai yksikköön (Farang, Gaijin, Boulevard Social, Bronda). Halutessasi voit jättää meille myös yleisen avoimen hakemuksen.

Saatuamme hakemuksesi olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Työntekijöidemme kertomaa meillä työskentelystä:

Myyntipalvelun assistentti-tarjoilija

"BW-Restaurants on oikeastaan aina kiinnostanut ja olen halunnut työskennellä täällä. Yritys vaikutti erilaiselta, nuorekkaalta ja ennen kaikkea hyvältä tiimiltä. Minun silmissäni BW-Restaurants näytti modernilta kasvavalta yritykseltä missä työympäristö on monipuolinen.

Parasta työssäni on kun saan asiakkaan iloiseksi. Moni soittaa kiireellä ja meillä saattaa olla tietty ravintola täynnä. Sitten saan asiakkaalle pöydän jostain toisesta ravintolastamme ja saan tilanteen käännettyä positiiviseksi. On kivaa kun voin kehittää asiakkaalle sopivan ratkaisun ja yllätettyä positiivisesti - löydämme vaikka loistavan tilaratkaisun tai tilaamme ennakkoon sampanjaa odottamaan seuruetta."

Kokki, Gaijin

"Olin Tampereella Näsinneulassa töissä. Kesäsesongin jälkeen loppui määräaikainen työsopimus ja sitten löysin mol.fi -sivuilta työpaikkailmoituksen BW-Restaurantsille. Ainoat mielikuvat firmasta olin luonut TV:n välityksellä. Päätin lähteä isoon kaupunkiin kokeilemaan miten poika pärjää.

Gaijiniin oli sinänsä helppo tulla, sillä aasialainen ruoka oli ennestään jo tuttua. Keittiössä olen viihtynyt todella hyvin. Työkaverit ovat mukavia ja täällä on hyvä kehittyä ammatillisesti. Omia ajatuksia ja ideoita uskaltaa sanoa ääneen vaikka suurimmaksi osaksi aika menee kuunnellessa ja oppiessa. Itseään saa ilmaista ja ideat ovat tervetulleita.

Paras osa päivästä on ehdottomasti serviisi. Kuinka paljon voikaan mahtua pariin tuntiin suuria onnistumisia ja pieniä pettymyksiä ja sen hetken nautin, kun on pieni kiire ja paine päällä!"

Vuoropäällikkö, Gaijin

"Olen Porvoon seudulta kotoisin ja seurasin pitkään Helsingin ravintolatarjontaa ennen tänne muuttoani. BW-Restaurants on kiinnostanut ihan sen alusta lähtien konseptinsa vuoksi. BW-Restaurants on mielestäni sellainen uusi tähti alallla.

Kaikki työpäivät täällä ovat erilaisia. Minulla on kivat työkaverit ja työ on joutuisaa ja monipuolista. Asiakkaiden vaihtuvuus tekee hommasta myös entistä monipuolisempaa.

Halutessaan täällä on myös todella laajat etenemismahdollisuudet. Työssään voi kehittyä ja kouluttautua laajasti."

Tarjoilija, Farang

"Entinen työnantajani suositteli minua Farangiin. Kuultuani ravintolan konseptista tuli fiilis, että se on juuri sitä mitä olen hakenut. Täysin erilainen konsepti, minulle uusi ruoka- ja juomakulttuuri ja muutenkin erilainen paikka kuin missä olen aiemmin työskennellyt. Tämä kuulosti todella houkuttelevalta ja halusin ehdottomasti päästä tänne töihin.

Olen viihtynyt näiden ensimmäisen kolmen viikon aikana erittäin hyvin. Täällä on hyvä työilmapiiri, mielenkiintoisia asiakkaita ja hyvät työkaverit - todella viihtyisä kokonaisuus ja haasteita riittää.

Parasta työssäni on asiakkaat. He tuovat työpäivään sisällön ja pitävät päivät mielenkiintoisina."

Lounashovimestari, Boulevard Social

"Aloitin BW urani Farangissa. Halusin työskennellä paikassa, missä voin ylpeydellä tarjoilla pöytiin. Farang oli juuri valittu Suomen parhaaksi ravintolaksi ja tiesin, että siellä tuote on laadukas.

Parasta työssäni on ihanat työkaverit ja aivan mahtavat asiakkaat. Meillä käy paljon kanta-asiakasryhmiä ja kaikki ovat todella mukavia.

Boulevard Social on hieno yhdistelmä rentoa ilmapiiriä ja loistavaa ruoka- ja juomatuotetta. Työskentely on helppoa kun ei tarvitse jännittää - ei minun eikä asiakkaan. Työni on vaativaa, mutta rentoa."

Päähovimestari, Bronda

"Muutin Turusta Helsinkiin ja yrityksen tunnettuus vaikutti minun päätökseeni hakea tänne töihin. Tiesin, että ravintoloissa on kiva miljöö, työntekijöillä ja asiakkailla hyvä meininki ja konsepti oli mielenkiintoinen.

Parasta työssäni on monipuolisuus - päivät ovat erilaisia. Pidän myös siitä, että työntekijöiden keskuudessa meillä on nuori ja rento ilmapiiri."

Baarimestari, Bronda

"Olin aikaisemmin Hämeenlinnassa töissä. Löysin työpaikkailmoituksen ja halusin hakea BW:lle töihin. Olin käynyt BW:n ravintolassa syömässä ja tiesin ravintoloiden olevan laadukkaita. Halusin päästä Helsinkiin töihin oppimaan uutta. Halu oli päästä haastaviin, niin sanottuihin isojen poikien hommiin.

Olen viihtynyt täällä hyvin. Ei varmasti ole toista samanlaista paikkaa Suomessa missä pääsee näin laajasti tekemään ja oppimaan uutta cocktaileista. Parasta työssäni on, että saan suunnitella juomatuotetta ympäristössä, missä vain taivas on rajana. Meillä on isot resurssit käytössä ja kollegoita on paljon. Konsepti on ainoa raja mielikuvitukselle mitä ei saa ylittää, mutta sekin on niin laaja käsitä täällä, ettei rajoja käytännössä ole."